Je hebt je werkdag achter de rug en je sluit je computer af. Je had nauwelijks tijd voor pauze vandaag en merkt dat je dorst hebt. Dat je nek en je schouders vastzitten en dat je best wel moe bent.


Jij werkt hard, jouw ambities liggen hoog en van jou wordt ook veel gevraagd door je omgeving. En dat is goed, want dat zorgt ervoor dat je groeit, dat je nieuwe ervaringen opdoet en dat je voelt dat je in de juiste richting beweegt. En natuurlijk vraagt dat ook soms zijn tol, dat hoort erbij.


Misschien heb je weleens het gevoel dat het net te veel is, dat je net te ver gaat en dan de avond of het weekend nodig hebt om bij te komen of dat je zelfs op de rand van burn-out balanceert.


Jij bent je in ieder geval bewust dat deze manier van werken op de lange termijn niet duurzaam is. Je bent op zoek naar manieren om jouw vitaliteit te verbeteren, zodat je goed kan blijven presteren en jouw ambities waar maken.


De kracht van ademWanneer jij het altijd druk hebt op werk beïnvloedt dat jouw performance en hoe goed jij je voelt in je werk.


Wat als jij:


* meer rust, focus en energie kan ervaren op de momenten dat je dat nodig hebt

* je performance kan verbeteren én jouw ambities waar kan maken

* je vitaal voelt in je werk én voldoende energie overhoudt voor de dingen die je naast je werk wil doen


Simpelweg door iets bewust te gebruiken wat je altijd bij je hebt:


je adem


Vitaal zijn én voelen door bewust ademhalenDe online training ‘Ademruimte in je werk’ is speciaal ontwikkeld voor jou als high performer. Het biedt een nieuwe manier van denken over ademhaling die jou helpt om je welzijn op het werk te verbeteren door je concentratie en focus te verhogen en jouw stressniveau te verlagen.

Wanneer je gestrest bent is je ademhaling meestal oppervlakkig. Dit betekent dat je niet optimaal ademhaalt om jouw lichaam goed te voeden. Dit zorgt ervoor dat jij niet optimaal kunt presteren. Als je dat op de langere termijn volhoudt, kan dat leiden tot chronische stress of zelfs ziekte.


Aan het eind van deze training weet je precies wanneer je even ademruimte in moet bouwen in jouw werkdag en hoe je dat doet op een manier die het beste past bij jou om meer rust, focus en energie te ervaren tijdens je werk.

Daarnaast leer je een aantal eenvoudige technieken die bewezen voordelen hebben voor jouw energieniveau, slaapkwaliteit en jouw algehele vitaliteit.  Lisanne van Niekerk van BreathWorks


Door een burnout op haar 22e en daarna jaren van 'op het randje balanceren' tijdens haar werk is Lisanne op zoek gegaan naar dingen die WEL werkten om zich vitaal te voelen in werk en tegelijk goed te performen.


En met succes.


In deze training neemt Lisanne jou mee, op basis van haar eigen ervaring, in hoe jij met ademwerk letterlijk en figuurlijk meer rust, focus en energie kunt creëren in je werk en daarmee jouw volle potentie kan benutten.

Ervaring van werken met Lisanne


"Hoi Lisanne, ik wil je graag bedanken voor de fijne workshop van vanmorgen! je verstaat je vak, bent duidelijk en zorgzaam en hebt me veel meegegeven over adem en de kracht ervan. Hartegroet, Florien"

Florien van Benten - trainer en coach bij De Baak


In 6 weken naar meer rust, focus en energie


Deze 6-weekse online training bied jou alle tools die je nodig hebt om jouw rust, focus en energie op werk te verbeteren door middel van je ademhaling.


Deze training is voor jou wanneer jij:

  • stress op werk wil verlagen
  • meer energie, focus en rust wil ervaren in je werk
  • jouw vitaliteit en performance wil verbeteren


De training is speciaal afgestemd op jouw drukke schema zodat jij die gedurende de dag flexibel kunt volgen.


De korte video's en audio's variëren van 2 tot max 12 minuten en begeleiden jou in hoe jij het beste ademruimte in kunt bouwen in jouw werk - op een manier die past bij jou en future proof is.

Persoonlijke coaching


Tijdens het programma krijg jij persoonlijke coaching om jou te helpen bij het behalen van jouw doelen.


Bij de (gratis) intake geef jij aan wat jouw doel is met de training en maken we een passend persoonlijk traject met 1 tot 6 korte coaching sessies.


Dit helpt jou bij:


  • Het behalen van jouw doelen
  • Een persoonlijke routine opbouwen die werkt voor jou!
  • Meer veerkracht en energie voelen op de lange termijn
  • Voorkomen van burnout, of er sneller uit komen


Vul het contact formulier in om jouw persoonlijke training aan te vragen en te starten op het moment dat jou het beste uitkomt!

Ervaringen met de training"De training 'Ademruimte in je werk' is een echte aanrader. Lisanne geeft in duidelijke filmpjes heldere uitleg en instructie. Dat maakt dat de ademtechnieken direct en makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijkse praktijk. Je kunt na de eerste module met uitleg al aan de slag.

 

In de weken die volgden merkte ik echt verschil in hoe ik met de drukte van de dag omging. Ik heb nu een middel erbij om zelf de regie te hebben over hoe ik mij voel, terwijl mijn drukke werkomgeving precies hetzelfde is gebleven. Het maakt dat ik me beter voel, efficiënter werk en dus meer gedaan krijg en minder moe ben aan het eind van de dag!"

Leonie, Learning & Development Consultant


"Lisanne legt op prettige, rustige en duidelijke wijze uit hoe ademwerk je kan helpen in je werk. De oefeningen zijn helder gen gaven mij nieuwe inzichten en tools om nu en in de toekomst te gebruiken. Dank je wel!"


Fridja Ernens, Integration manager hydrogen Holland, Shell


"Bewuster en gevarieerder ademen is niet alleen leuk en lekker; het is ook een noodzakelijke randvoorwaarde voor prestaties, een zinvol en liefdevol leven.

Lisanne heeft me het verschil laten ervaren. Ze is er in geslaagd een professionele en leerzame online ademtraining neer te zetten, waarin je in enkele weken tijd het verschil kunt ervaren in hoe jij omgaat met stress.

Ik raad deze training van harte aan voor iedereen die elke dag het maximale uit zijn leven wil halen."

Laurens, Deelnemer 'Ademruimte in je werk'


Prijs


De prijs van de training varieert, afhankelijk van het aantal coaching gesprekken, tussen de €222,- en € 950,-

Inhoud van de training


  Module 0_Introductie en voorbereiding
Available in days
days after you enroll
  Module 1_Basis van ademwerk
Available in days
days after you enroll
  Module 2_Gezonde adembeweging
Available in days
days after you enroll
  Module 3_Mind en adem
Available in days
days after you enroll
  Module 4_Ontspanning
Available in days
days after you enroll
  Module 5_Focus
Available in days
days after you enroll
  Module 6_Energie
Available in days
days after you enroll
  Module 7_Reflectie en afsluiting 'Ademruimte in je werk'
Available in days
days after you enroll

FAQ


Wanneer begint de training?

De training kan je starten op elk moment. Stuur mij een verzoek via https://lisannevanniekerk.com/contact/ en ik neem contact met je op om samen jouw startdatum te bepalen.


Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Altijd, zo lang dit platform op deze manier blijft bestaan (en we gaan uit van de levenslange garantie die Teachable zelf daarin geeft) houd jij toegang tot de training.


Kan ik de training op mijn eigen tempo volgen?

Ja, je kunt de training ook in je eigen tempo volgen. Aangeraden wordt om het 6-weekse programma te volgen om het juiste momentum te creëren voor blijvende effecten, maar je hebt alle vrijheid om daar jouw eigen draai aan te geven.


Ik weet niet of dit wel bij mij past, wat als het niets voor mij is?

Geen zorgen! Je hebt een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie.


Ik heb nog geen ervaring met ademwerk

Je kunt meedoen met de training zonder enige voorkennis van ademwerk.


Ik heb al wel ervaring met ademwerk

Wanneer je al ervaring hebt met ademwerk is dit een fijne training om jouw kennis en ervaring te verdiepen en om een dagelijkse practise in te bouwen in je dag, specifiek voor op je werk.


Hoe kan ik betalen?

Je krijgt een factuur wanneer je de training start.